Ilmoittautuminen näyttelyyn

Ilmoittautuminen näyttelyyn tehdään joko internetissä Showlinkin ilmoittautumisjärjestelmän kautta tai postitse SKL:n ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittaessaan koiransa näyttelyyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä ja antidoping-sääntöjä. Säännöt löytyvät Kennelliiton kotisivuilta.

Ilmoittautumiset 31.8.2020 mennessä.

 


 31.8.2020 mennessä
Ilmoittautumismaksut

Ensimmäinen koira

jun-, nuo-, avo-, käy- ja valioluokkiin

39,00 €

Saman omistajan 2. jne koira em. luokkiin

kun ilmoittautumiset tehty yhdellä kertaa

35,00 €
Pennut35,00 €
Veteraanit35,00 €
Yli 10-vuotiaat veteraanit veteraaniluokkaanveloitukseton

  Huom! Alennuksen (saman omistajan 2. jne koira) saaminen edellyttää sitä, että ilmoittautumiset tehdään samalla netti-ilmoittautumiskerralla. Alennus lasketaan vain täysihintaisista ilmoittautumismaksuista (ei pentujen tai veteraanien maksuista).

   


  ONLINE-ILMOITTAUTUMINEN

  Näyttelyymme ilmoittaudutaan sähköisesti Showlinkin näyttelyjärjestelmän kautta!

  Ilmoittaudu osoitteessa www.showlink.fi --> ILMOITTAUDU NÄYTTELYYN (klikkaa)

   

  Online-ilmoittautuminen maksetaan verkkopankilla tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä ohjelman antamien ohjeiden mukaisesti. Netti-ilmoittautumisjärjestelmä lähettää AINA vahvistuksen ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen heti ilmoittautumisen kirjauduttua, noin tunnin sisällä ilmoittautumisesta. Jos et saanut vahvistusta sähköpostiisi, vaikka tiliä on veloitettu, ei ilmoittautuminen ole kuittaantunut oikein läpi, jolloin koira ei ole mukana näyttelyssä TAI olet ilmoittanut väärän sähköpostiosoitteen. Jos et saa vahvistusta OTA YHTEYTTÄ HETI nayttely(at)snj.fi sähköpostiosoitteseen. Vain vahvistusviestin saaneet netti-ilmoittautumiset voidaan hyväksyä näyttelyyn.

   

   


  ILMOITTAUTUMINEN POSTITSE:

  • Maksa ilmoittautumismaksu alla olevien maksutietojen mukaisesti.
  • Ilmoittautumiset 31.8.2020 mennessä Kennelliiton ilmoittautumislomakkeella, kopio maksukuitista tulee liittää mukaan paperi-ilmoittautumiseen.

  Paperi-ilmoittautumiset lähetetään osoitteella:
  SNJ päänäyttely 2020
  c/o Anne Taipale
  Vinssikuja 2
  02480 Kirkkonummi


  Pankkiyhteys paperilla tehtäviä ilmoittautumisia varten
  Ilmoittautumismaksut maksetaan tilille
  IBAN: FI09 1083 3000 2157 58
  SWIFT/BIC: NDEAFIHH
  Maksunsaaja: Suomen Noutajakoirajärjestö ry
  Käytettävä viitenumeroa: 6020

  Ilmoittautuminen on tehtävä kirjallisesti - pelkkä näyttelymaksun suoritus ei ole ilmoittautuminen!

   


  LISÄTIETOA

  • Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen koiraa ei voida siirtää toiseen luokkaan (ellei kysymyksessä ole järjestäjästä johtuva virhe).
  • Uros, jolla ei ole normaalit kivekset saa hylätyn.

  Ilmoittautuminen on tehtävä kirjallisesti - pelkkä näyttelymaksun suoritus ei ole ilmoittautuminen! Kirjallisen ilmoittautumisen voit tehdä vahvistettuna netti-ilmoittautumisena viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä.

   

  Näyttelyyn osallistuvien koirien on oltava rokotettuja SKL-FKK:n rokotusmääräysten mukaan. Koirien tulee olla tunnistusmerkittyjä. 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn.
  Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.

  Antidoping-valvonta
  Suomen Kennelliiton valtuuston hyväksymät antidoping –säännöt ovat astuneet voimaan 1.1.2007. Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita. Lisätietoja Suomen Kennelliiton sivuilta.