Pentuejäsenyys

Kasvattaja voi liittää pentujen omistajat pentuejäseniksi Suomen Noutajakoirajärjestöön.

Pentuejäseniä voi liittää kahdella tavalla:

1. Kasvattaja tilaa Startti-Nuuskuja itselleen etukäteen ja jakaa ne pentujen omistajille. Pentuejäsenilmoitus tehdään, kun pentujen omistajien yhteystiedot ovat kasvattajan tiedossa

Tässä toimintatavassa Startti-Nuuskut/pentuejäsenyydet maksetaan SNJ:n tilille ja toimitetaan maksukuitti sähköpostitse jäsensihteerille.  Sähköpostiin merkitään maksettu kappalemäärä ja lehtien toimitusosoite. Jäsensihteeri huolehtii lehtien toimittamisesta kasvattajalle ja pitää kirjaa toimitetuista lehdistä.

HUOM: Startti-Nuuskut tulee tilata vähintään kolme viikkoa ennen pentujen luovutusta, jotta lehdet ehtivät ajoissa perille

Kasvattaja on vastuussa siitä, että pentuejäsenet saavat Startti-Nuuskut.

Kasvattajan tulee tehdä pentuejäsenilmoitus, kun pentujen omistajien yhteystiedot ovat saatavilla. Pentuejäsen liitetään SNJ:n jäsenrekisteriin, kun ilmoitus on saapunut.

Ilmoitukseen tulee merkitä, että Startti-Nuuskut on luovutettu pennun omistajille kasvattajan toimesta. Maksukuittia ei tarvitse liittää pentuejäsenilmoitukseen, koska se on toimitettu etukäteen Startti-Nuuskujen tilauksen yhteydessä.

2. Kasvattaja liittää pentuejäsenet, kun pentujen omistajien yhteystiedot ovat kasvattajan tiedossa. Startti-Nuuskut postitetaan noin kuukauden sisällä pentuejäsenille.

Kasvattaja maksaa pentuejäsenyydet SNJ:n tilille ja tekee pentuejäsenilmoituksen. Maksukuitin voi liittää suoraan pentuejäsenilmoitukseen tai sen voi lähettää sähköpostilla jäsensihteerille.
 

Pankkiyhteys pentuejäsenten jäsenmaksuihin: FI80 1083 3000 2157 41  viite 5005

Pentuejäsen 10€/kpl

 

Liitä maksukuitti lomakkeeseen tai lähetä se sähköpostitse: jasenet@snj.fi

Kasvattajat voivat ilmoittaa uusia pentuejäseniä alla olevalla lomakkeella.

Yhden pennun osalta ilmoitetaan vain yksi pentuejäsen. Jos myös muut pennun omistajat tai perheenjäsenet haluavat liittyä SNJ:hin, he voivat liittyä SNJ:n Liity jäseneksi -sivun kautta normaalisti. Pentuejäsen on sekä SNJ:n että kasvattajan ilmoittaman SNJ:n jäsenyhdistyksen jäsen sen kalenterivuoden, jonka aikana kasvattaja on ilmoittanut ja maksanut pentuejäsenen.

Kasvattaja, älä unohda täyttää myös omia tietojasi!

Ilmoita pentuejäsenistä ainakin nimi, osoite ja postinumero ja -toimipaikka, kotikunta, sähköpostiosoite sekä mihin alueyhdistykseen haluaa liittyä. Erityisesti sähköpostin ilmoittaminen helpottaa jäsenhallintaa, koska mahdolliset tiedotteet ja laskut lähetetään jatkossa automaattisesti. Joillakin yhdistyksillä ainoa viestintäkanava on sähköposti ja ilman sitä ei saa yhdistyksen laskuja tai viestejä perille.

Kotikuntatieto tarvitaan, koska joillakin SNJ:n alueyhdistyksillä säännöt määräävät sen, että jäseneksi ei hyväksytä kuin ko. yhdistyksen kennelpiirin alueella vakituisesti asuvat.

Loka-, Marras- tai Joulukuussa liittyvät lisätään pentuejäseniksi pääsääntöisesti seuraavan vuoden puolelle.

 

Huom! Pentuejäseneksi ei voi liittää henkilöä, joka on jo ennestään SNJ:n tai jonkin sen alueyhdistyksen jäsen.

*
*
*
*
*
*
*
*

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.


Suomen Noutajakoirajärjestö käsittelee henkilötietoja tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan täällä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.