Liity jäseneksi

SNJ:n jäsenetuihin kuuluvat mm. Nuusku-lehti, mahdollisuus osallistua ja/tai alennuksia SNJ:n järjestämään koulutukseen, kesäleiriin ja muihin tapahtumiin.

Jos liityt myös alueyhdistykseen, saat tietoa oman alueesi järjestämistä tapahtumista sekä mahdollisen lehden ja muita tiedotteita.

Ota yhteys ensisijaisesti aina oman alueesi SNJ:n jäsenyhdistyksen jäsensihteeriin, mikäli liityt sekä Suomen Noutajakoirajärjestöön että oman alueesi alueelliseeen yhdistykseen tai jos haluat liittyä alueyhdistyksen lisäksi myös SNJ:hin.

Suomen Noutajakoirajärjestöön (SNJ) voi liittyä kahdella tavalla: alueyhdistyksen kautta tai suoraan.
Jos liityt samalla sekä alueelliseen noutajakoirayhdistykseen että Suomen Noutajakoirajärjestöön, ota yhteyttä oman alueesi jäsensihteeriin. Hän lähettää sinulle yhden laskun, joka sisältää molempien yhdistysten jäsenmaksut. Näin toimit myös mikäli jo ennestään kuulut johonkin alueyhdistykseen.

Jos haluat liittyä vain Suomen Noutajakoirajärjestön suorajäseneksi, etkä kuulu alueyhdistyksiin, voit maksaa jäsenmaksun samantien alla olevia ohjeita noudattaen ja liittää kuitin lomakkeeseen. Näin jäsenyytesi alkaa heti!

Jäsenyys alkaa aikaisintaan siitä päivämäärästä, kun jäsenmaksu on maksettu. Jäsenyys on kalenterivuosittainen. Voit myös ilmoittaa jäsenyytesi alkamaan seuraavan kalenterivuoden alusta.

 

SNJ:n jäsenmaksut vuodelle 2018

ALUEYHDISTYKSEN KAUTTA *)

SNJ:n SUORAJÄSENYYS (ei alueyhdistyksen jäsenyyttä)

vuosimaksu17 €vuosimaksu21 €
liittymismaksu0 €liittymismaksu0 €
perhejäsen1 €perhejäsen3 €
  pentuejäsen10 €

*) Tämä on SNJ:n jäsenmaksu. Lisäksi alueyhdistys laskuttaa kulloinkin voimassa olevan oman alueyhdistyksen jäsenmaksu-, liittymis- tms. maksut.

Voit liittyä jäseneksi alla olevalla lomakkeella. Ilmoita myös sähköpostiosoitteesi, jotta saat jatkossa jäsenlaskut sähköpostitse. Sinut liitetään automaattisesti myös muutaman kerran vuodessa lähetettävän SNJ:n jäsentiedotteen tilaajaksi.

Tiedot lomakkeesta välittyvät SNJ:n jäsensihteerille ja liittyessäsi myös alueyhdistyksen jäseneksi edelleen sen jäsensihteerille. Mikäli et saa StarttiNuuskua ja/tai uusinta ilmestynyttä Nuusku-lehteä kuukauden sisällä siitä kun ilmoitukseesi on tullut vahvistus, ole hyvä ja ota yhteyttä jäsensihteeriin!

Pankkiyhteys suorajäsenen jäsenmaksuun: FI80 1083 3000 2157 41 viite 6004

Kun lomake on lähetetty onnistuneesti, palaat etusivulle. Saat myös sähköpostiisi kopion syöttämistäsi tiedoista.

 


Huomioithan, että tällä lomakkeella liityt ainoastaan Suomen Noutajakoirjärjestön jäseneksi. Jos haluat liittyä myös jonkin SNJ:n jäsenyhdistyksen jäseneksi, olethan yhteydessä suoraan kyseiseen jäsenyhdistykseen. Jäsenyhdistys hoitaa liittymisesi sekä kyseiseen jäsenyhdistykseen että Suomen Noutajakoirajärjestöön.

*
*
*
*
*

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.


Suomen Noutajakoirajärjestö käsittelee henkilötietoja tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan täällä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.