Liity jäseneksi

Suomen Noutajakoirajärjestöön (SNJ) voi liittyä kolmella tavalla:

  • alueyhdistyksen kautta
  • rotuyhdistyksen kautta tai 
  • suoraan.

Jos liityt samalla sekä alueelliseen noutajakoirayhdistykseen tai rotuyhdistykseen että Suomen Noutajakoirajärjestöön, ota yhteyttä oman yhdistyksesi jäsensihteeriin. Hän lähettää sinulle yhden laskun, joka sisältää molempien yhdistysten jäsenmaksut. Näin toimit myös, mikäli jo ennestään kuulut alueyhdistykseen tai rotuyhdistykseen.

Jos haluat liittyä vain Suomen Noutajakoirajärjestön suorajäseneksi, etkä kuulu rotuyhdistykseen tai alueyhdistykseen, voit maksaa jäsenmaksun samantien alla olevia ohjeita noudattaen ja liittää kuitin lomakkeeseen. Näin jäsenyytesi alkaa heti!


SNJ:n jäsenmaksut vuodelle 2023

ALUEYHDISTYKSEN

ROTUYHDISTYKSEN 

KAUTTA *)

SNJ:n SUORAJÄSENYYS

(ei alueyhdistyksen tai rotuyhdistyksen jäsenyyttä)

vuosimaksu17 €vuosimaksu21 €
liittymismaksu0 €liittymismaksu0 €
perhejäsen1 €perhejäsen3 €


pentuejäsen10 €

*) Tämä on SNJ:n jäsenmaksu. Lisäksi alueyhdistys tai rotuyhdistys laskuttaa kulloinkin voimassa olevan oman jäsen-, liittymis- tms. maksun.


Pankkiyhteys suorajäsenen jäsenmaksuun:  

FI57 5620 0920 6913 66, viite 6004.
Kun lomake on lähetetty onnistuneesti, palaat etusivulle. Saat myös sähköpostiisi kopion syöttämistäsi tiedoista.

Jäsenyys alkaa aikaisintaan siitä päivämäärästä, kun jäsenmaksu on maksettu. Jäsenyys on kalenterivuosittainen. Voit myös ilmoittaa jäsenyytesi alkamaan seuraavan kalenterivuoden alusta. 

Voit liittyä jäseneksi alla olevalla lomakkeella. Ilmoita myös sähköpostiosoitteesi, jotta saat jatkossa jäsenlaskut sähköpostitse. Sinut liitetään automaattisesti myös muutaman kerran vuodessa lähetettävän SNJ:n jäsentiedotteen tilaajaksi.

Tiedot lomakkeesta välittyvät SNJ:n jäsensihteerille ja liittyessäsi myös alueyhdistyksen jäseneksi edelleen sen jäsensihteerille. Mikäli et saa Startti-Nuuskua ja/tai uusinta ilmestynyttä Nuusku-lehteä kuukauden sisällä siitä kun ilmoitukseesi on tullut vahvistus, ole hyvä ja ota yhteyttä jäsensihteeriin!

Liity SNJ:n jäseneksi

Huomioithan, että tällä lomakkeella liityt ainoastaan Suomen Noutajakoirajärjestön jäseneksi. 
Jos haluat liittyä myös jonkin SNJ:n alueyhdistyksen tai rotuyhdistyksen jäseneksi, olethan yhteydessä suoraan kyseiseen jäsenyhdistykseen. Jäsenyhdistys hoitaa liittymisesi sekä kyseiseen jäsenyhdistykseen että Suomen Noutajakoirajärjestöön.