Liity jäseneksi

Suomen Noutajakoirajärjestöön (SNJ) voi liittyä kolmella tavalla: alueyhdistyksen kautta, rotukerhon/yhdistyksen kautta tai suoraan.
Jos liityt samalla sekä alueelliseen noutajakoirayhdistykseen / rotukerhoon / rotuyhdistykseen , että Suomen Noutajakoirajärjestöön, ota yhteyttä oman yhdistyksesi/kerhosi jäsensihteeriin. Hän lähettää sinulle yhden laskun, joka sisältää molempien  jäsenmaksut. Näin toimit myös, mikäli jo ennestään kuulut alueyhdistykseen/rotukerhoon.

SNJ:n jäsenetuihin kuuluvat mm. Nuusku-lehti, mahdollisuus osallistua ja/tai alennuksia SNJ:n järjestämään koulutukseen, kesäleiriin ja muihin tapahtumiin.

Jos liityt myös rotu-/alueyhdistykseen tai rotukerhoon, saat tietoa näiden järjestämistä tapahtumista, sekä mahdollisen lehden ja muita tiedotteita.

 

Jos haluat liittyä vain Suomen Noutajakoirajärjestön suorajäseneksi, etkä kuulu rotu-/alueyhdistykseen tai rotukerhoon, voit maksaa jäsenmaksun samantien alla olevia ohjeita noudattaen ja liittää kuitin lomakkeeseen. Näin jäsenyytesi alkaa heti!

 

SNJ:n jäsenmaksut vuodelle 2021

ALUEYHDISTYKSEN

ROTUYHDISTYKSEN

ROTUKERHON 

KAUTTA *)

SNJ:n SUORAJÄSENYYS

(ei rotu-/alueyhdistyksen tai rotukerhon jäsenyyttä)

vuosimaksu17 €vuosimaksu21 €
liittymismaksu0 €liittymismaksu0 €
perhejäsen1 €perhejäsen3 €
  pentuejäsen10 €

*) Tämä on SNJ:n jäsenmaksu. Lisäksi rotu-/alueyhdistys tai rotukerho laskuttaa kulloinkin voimassa olevan oman jäsen-, liittymis- tms. maksun.

Pankkiyhteys suorajäsenen jäsenmaksuun:  FI57 5620 0920 6913 66, viite 6004.
Kun lomake on lähetetty onnistuneesti, palaat etusivulle. Saat myös sähköpostiisi kopion syöttämistäsi tiedoista.

 

Jäsenyys alkaa aikaisintaan siitä päivämäärästä, kun jäsenmaksu on maksettu. Jäsenyys on kalenterivuosittainen. Voit myös ilmoittaa jäsenyytesi alkamaan seuraavan kalenterivuoden alusta. 

Voit liittyä jäseneksi alla olevalla lomakkeella. Ilmoita myös sähköpostiosoitteesi, jotta saat jatkossa jäsenlaskut sähköpostitse. Sinut liitetään automaattisesti myös muutaman kerran vuodessa lähetettävän SNJ:n jäsentiedotteen tilaajaksi.

Tiedot lomakkeesta välittyvät SNJ:n jäsensihteerille ja liittyessäsi myös alueyhdistyksen jäseneksi edelleen sen jäsensihteerille. Mikäli et saa Startti-Nuuskua ja/tai uusinta ilmestynyttä Nuusku-lehteä kuukauden sisällä siitä kun ilmoitukseesi on tullut vahvistus, ole hyvä ja ota yhteyttä jäsensihteeriin!


Huomioithan, että tällä lomakkeella liityt ainoastaan Suomen Noutajakoirjärjestön jäseneksi. Jos haluat liittyä myös jonkin SNJ:n jäsenyhdistyksen jäseneksi, olethan yhteydessä suoraan kyseiseen jäsenyhdistykseen. Jäsenyhdistys hoitaa liittymisesi sekä kyseiseen jäsenyhdistykseen että Suomen Noutajakoirajärjestöön.

*
*
*
*
*

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.


Suomen Noutajakoirajärjestö käsittelee henkilötietoja tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan täällä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.