Treenivinkkipankki

Suomen Noutajakoirajärjestön nome-toimikunta on koonnut noutajien rodunomaisiin lajeihin liittyviä treenivinkkejä Treenivinkkipankkiin.

Treenivinkkipankki on tarkoitettu kaikille SNJ:n jäsenille. Toivomme, että pankista on sinulle hyötyä ja että saamme jatkossakin runsaasti lisää vinkkejä lisättäväksi pankkiin. Vinkkejä voi lähettää osoitteella treenivinkit(at)snj.fi.

Treenivinkkipankista löydät mm. vinkkejä perusasioiden harjoitteluun kuten palauttaminen ja luovuttaminen, muistiharjoitus, lähihaun alkeita. Lisäksi on koottu erilaisia tiettyyn aiheeseen liittyviä harjoituksia kuten maamarkkeeraus, vesimarkkeeraus, sokkolinjan alkeita, linjaharjoittelu maalla ja vedessä sekä lähetyksen suuntaamistreeni. Näitä on pyritty kokoamaan eritasoisille koirakoille. Lisäksi on ns. mix-harjoituksia, joissa on yhdistelty eri osa-alueita kuten linja+lähihaku+suunnat.

Ohjeet Treenivinkkipankin sisään kirjautumiseen:

Ennen vuotta 2023 SNJ:n jäseniksi liittyneet:

  • Mene Treenivinkkipankin kirjautumissivulle alla olevasta linkistä, joka vie sinut Yhdistysavaimen kirjautumissivulle (=Treenivinkkipankin kirjautumissivu)
  • Tilaa uusi salasana painamalla kirjautumistietojen alla olevaa "Unohtuiko tai haluatko tilata uuden salasanan? -linkkiä. Seuraa ohjeita.
  • Uuden salasanan syöttämisen jälkeen navigoi takaisin kirjautusmissivulle (pikalinkki löytyy snj.fi -etusivuilta).
  • Treenivinkkipankin rekisterissä on sama sähköpostiosoite, mikä on SNJ:n jäsenrekisterissäkin.

Vuonna 2023 SNJ:n jäseniksi liittyneet:

Kirjaudu sisään Treenivinkkipankkiin:

Kuva: Juho Pajari