Ilmoittautuminen näyttelyyn

Ilmoittautuminen näyttelyyn tehdään ainoastaan internetissä. Ilmoittaessaan koiransa näyttelyyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä ja antidoping-sääntöjä. Säännöt löytyvät Kennelliiton kotisivuilta.

Ilmoittautumiset 3.9.2018 mennessä.

 


 3.9.2018 mennessä
Ilmoittautumismaksut

Ensimmäinen koira

jun-, nuo-, avo-, käy- ja valioluokkiin

37,00 €

Saman omistajan 2. jne koira em. luokkiin

kun ilmoittautumiset tehty yhdellä kertaa

32,00 €
Pennut32,00 €
Veteraanit32,00 €
Yli 10-vuotiaat veteraanit veteraaniluokkaanveloitukseton

  Huom! Alennuksen (saman omistajan 2. jne koira) saaminen edellyttää sitä, että ilmoittautumiset tehdään samalla netti-ilmoittautumiskerralla. Alennus lasketaan vain täysihintaisista ilmoittautumismaksuista (ei pentujen tai veteraanien maksuista).

   


  ONLINE-ILMOITTAUTUMINEN

  Näyttelyymme ilmoittaudutaan ainoastaan sähköisesti Showlinkin näyttelyjärjestelmän kautta!

   

  Ilmoittaudu osoitteessa www.showlink.fi --> ILMOITTAUDU NÄYTTELYYN (klikkaa)

   

  Online-ilmoittautuminen maksetaan verkkopankilla tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä ohjelman antamien ohjeiden mukaisesti. Netti-ilmoittautumisjärjestelmä lähettää AINA vahvistuksen ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen heti ilmoittautumisen kirjauduttua, noin tunnin sisällä ilmoittautumisesta. Jos et saanut vahvistusta sähköpostiisi, vaikka tiliä on veloitettu, ei ilmoittautuminen ole kuittaantunut oikein läpi, jolloin koira ei ole mukana näyttelyssä TAI olet ilmoittanut väärän sähköpostiosoitteen. Jos et saa vahvistusta OTA YHTEYTTÄ HETI paanayttely(at)snj.fi sähköpostiosoitteseen. Vain vahvistusviestin saaneet netti-ilmoittautumiset voidaan hyväksyä näyttelyyn.

   


  LISÄTIETOA

  • Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen koiraa ei voida siirtää toiseen luokkaan (ellei kysymyksessä ole järjestäjästä johtuva virhe).
  • Uros, jolla ei ole normaalit kivekset saa hylätyn.

  Ilmoittautuminen on tehtävä kirjallisesti - pelkkä näyttelymaksun suoritus ei ole ilmoittautuminen! Kirjallisen ilmoittautumisen voit tehdä vahvistettuna netti-ilmoittautumisena viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä.

   

  Näyttelyyn osallistuvien koirien on oltava rokotettuja SKL-FKK:n rokotusmääräysten mukaan. Koirien tulee olla tunnistusmerkittyjä. 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn.
  Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.

  Antidoping-valvonta
  Suomen Kennelliiton valtuuston hyväksymät antidoping –säännöt ovat astuneet voimaan 1.1.2007. Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita. Lisätietoja Suomen Kennelliiton sivuilta.