Kesäleiri 2015

Aika: ma 6.7. - pe 10.7.2015 (nome-kokeet la-su 4.-5.7.2015)
Paikka: Partaharju, Pieksämäki
Osoite: Partaharjuntie 361, 76280 PARTAHARJU

Kesäleiri on Suomen Noutajakoirajärjestön vuosittain järjestettävä harrastus- ja harjoittelutapahtuma noutajaihmisille. Leirillä tarjotaan noutajakoulutusta maanantaista perjantaihin. Edeltävänä viikonloppuna alueella pidetään kaksipäiväiset nome-kokeet. Koulutusta järjestetään kaikissa perinteisissä noutajalajeissa jos osallistujia on tarpeeksi. Lajeina on NOME, MEJÄ, NÄY, TOKO, VEPE, AGI ja PK. Leirin yhteydessä järjestetään myös muita virallisia kokeita. 

Leirille on löytynyt uusi paikka - Partaharjun toimintakeskus Pieksämäellä, Keski-Suomessa. Partaharjun maastoa meillä on käytössämme peräti 32 ha, josta pääosa on kangasmetsää ja järven rantaa. Rantaviivaa riittää kaikkien treeneille ja vilvoitteluun. Lisää leirialueesta Partaharju -sivulla.

Kesäleirille ovat tervetulleita kaikki noutajaharrastajat koulutustasoon katsomatta. Leirillä tutustut muihin harrastajiin ja saat vinkkejä omaan harjoitteluusi ja harrastamiseesi. Leirille voi tulla koko perheen voimin viettämään kesälomaa tai vaikka osallistua vain päiväksi tai pariksi koulutuksiin. Leiri on järjestyksessään 32. Viime vuosina leirille on osallistunut viikon aikana noin 200-300 henkeä ja 200 koiraa.

Ilmoittautuminen leirille ja koulutuksiin tapahtuu sähköisesti huhti- ja toukokuun aikana. Jokainen täyttää kaksi lomaketta. Maksu maksetaan kesäkuun alkuun mennessä. Ilmoittautumisohjeet ja sähköiset lomakkeet julkaistaan ilmoittautuminen-välilehdellä. Ilmoittautumisajan päätyttyä voi kysellä hajapaikkoja.

Kysymyksiä leiristä voi esittää SNJ:n keskustelupalstalla tai Facebookissa.
Henkilökohtaisempia kysymyksiä voi esittää leiri2015(ät)snj.fi

Seuraa sivujen päivityksiä ja käy myös fiilistelemässä Facebookissa.


Kesäleirisivuston päivitykset:
leiri2015(ät)snj.fi tai
kassu.kallio(ät)gmail.com