Majoitus & ruokailu

Leirillä voi majoittua opiskelija-asuntolaan, omaan matkailuvaunuun tai telttaan.

Asuntola

Opiskelija-asuntoloissa on tarjolla 1 hh ja 2 hh huoneita sekä muutama kolmen ja neljän hengen huone. Kaikkiin huoneisiin ei voi ottaa koiria, mutta koirallisia huoneita on kuitenkin 31 kpl. Koirahuoneet varataan ensisijaisesti koko viikon leiriläisille. Kaikissa majoitushuoneissa on sekä vuode- että liinavaatteet (myös pyyhkeet). Yhteisissä tiloissa on myös keittotarvikkeet, kahvinkeitin, tv yms. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä jos haluat majoittua jonkun tutun kanssa, muussa tapauksessa huoneet jaetaan naisten ja miesten huoneiksi. Huoneen avaimen saa saapumispäivänä klo 16 alkaen ja huone luovutetaan lähtöpäivänä klo 12. Leirin alkupäivinä majoittumaan tuloajoissa pyritään joustamaan. Huonetta voi kysyä aiemminkin jos se on saatu luovutettavaan kuntoon. Koirat on pidettävä kytkettyinä yhteisissä tiloissa!

Matkailuvaunu

Voit tulla leirille omalla matkailuvaunulla tai –autolla. Vaunut sijoitetaan hiekkakentälle ja sen läheisyyteen. Jos tarvitset sähköa, varaudu ottamaan riittävästi jatkojohtoa mukaan. Sähkötolppia ei ole kaikkialla.

Teltta

Telttailukin on mahdollista jos haluat nauttia leirielämästä aidoimmillaan. Puistoalueen nurmelta löytyy hyviä telttapaikkoja myös puiden varjosta ja suojasta. Varo majoittumasta freasbee-golf-radalle puiston eteläosissa. Saunalla voi käyttää suihkuja ja wc:tä. 

Ruokailu

Ruokailua pyritään tänä vuonna parantamaan. Aamiainen ja lounas tullaan järjestämään aiempian vuosien tapaan, mutta vaihtoehtoja vielä mietitään. Pientä ja vähän tuhdimpaakin purtavaa saa myös legendaarisesta Lurppa-pubista, joka on leirin oma kahvila ja kohtauspaikka.

Huttulan aamiainen maksaa 7,50 euroa ja lounas 10 euroa. Lasten (6-12 v.) ateriat ovat 4 ja 5 euroa. Alle 6-vuotiaat syövät ilmaiseksi. Ruokaliput tilataan ilmoittautumisen yhteydessä ja saat ne Lurpasta kun saavut leirille.