Koulutusohjaajakurssi 9.-11.7.2014

Suomen Noutajakoirajärjestö järjestää NOU/NOME-koulutusohjaajakurssin kesäleirinsä yhteydessä. Leiri pidetään 6.-11.7.2014 Mustialassa Tammelassa.
Koulutusohjaajakurssi on ke 9.7 klo 12 - pe 11.7. klo 16.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Kurssi on tarkoitettu alueyhdistyksissä NOU/NOME-ryhmiä kouluttaville henkilöille. Kurssilla keskitytään kouluttajana toimimiseen, koulutusten suunnitteluun, perustottelevaisuuden ja lajiharjoittelun perusteiden opettamiseen sekä aloittelevien koiranohjaajien kouluttamiseen.

 

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset tapahtuvat oman yhdistyksen kautta siten, että yhdistys ilmoittaa henkilöt kurssille - yksittäiset henkilöt eivät siis suoraan ilmoittaudu. Kurssille otetaan 40 henkilöä siten, että kaikista yhdistyksistä on mahdollisuus saada henkilöitä kurssille. Mikäli kurssille ilmoittautumisia on enemmän kuin kurssille voidaan henkilöitä ottaa, suhteutetaan kurssille pääsevien henkilöiden määrää per yhdistys yhdistyksen jäsenmäärään.

Ilmoittautumiset 30.5. mennessä osoitteeseen barbrofagerholm@gmail.com.

 

Kurssin sisältö

Kurssi koostuu koulutusten seuraamisesta, teoriaopetuksesta, harjoitusten suunnittelusta sekä harjoitusten vetämisestä leirillä oleville koirakoille.

 

Omat koirat

Omat koirat ovat otettavissa mukaan ja niitä käytetään tarvittaessa myös harjoitusten toteuttamisessa, mikäli leiriläisten koiria ei ole loppuviikosta riittävästi paikalla.

 

Majoituksen ja ruokailun varaaminen

Käytä ilmoittautumiseen kesäleirin ilmoittautumista: leiri.snj.fi. Mainitse lisätiedoissa, että olet tulossa koulutusohjaajakurssille.

Yksi ilmoittautuminen riittää vaikka olisit tulossa alkuviikoksi kesäleirille ja loppu viikoksi koulutusohjaajakurssille.

 

Kurssinjohtaja

Kurssinjohtajana toimii Heikki Nevalainen.

 

Lisätiedot

Lisätietoja antaa juha.tenhunen@gmail.com

Kurssin hinta
Suomen Noutajakoirajärjestö tarjoaa koulutuksen veloituksetta jäsenyhdistystensä lähettämille kurssilaisille. Kurssilaisen/yhdistyksen maksettavaksi jää majoitus, ruokailu ja matkakulut.
Muiden rotujärjestöjen edustajilta peritään kurssimaksu 50 eur / hlö.