Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella huhti- toukokuun aikana.  Mahdollisia hajapaikkoja ja peruutuksia voi toki kysellä leiritoimikunnalta myöhemminkin  leiri2014(ät)snj.fi tai Tuija Aaltonen kanipallo(ät)gmail.com. 

Puutteellisilla yhteystiedoilla olevia ilmoittautumisia ei huomioida - varmista, että puhelinnumero ja varsinkin sähköpostiosoite tulevat varmasti oikein. Kun olet ilmoittautunut loppuun saakka, niin varmista, että saat kuittausviestin sähköpostiisi. Älä maksa heti vaan odota, että saat kuittauksen majoituksen onnistumisesta, jos olet valinnut asuntolamajoituksen. Kuittaukset tulevat touko-kesäkuussa.

Majoitus. Jos haluat majoittua jonkun kanssa samassa huoneessa, niin tehkää yksi ilmoittautuminen - maksutiedoissa on erittely molemmille erikseen. Jos majoitut kahden hengen huoneessa eikä sinulla ole sovittua majoituskaveria, niin ilmoita lisätiedoissa mahdolliset rajoitukset muiden koirien suhteen (esim. "Ei vieraita uroksia samaan huoneeseen") ja vaikka rajoituksia ei itselläsi olisikaan, niin mainitse kuitenkin koirien määrä ja sukupuolet. Jos rajoituksia on kovin paljon, niin kannattaa valita yhden hengen majoitus tai sopia majoittumisesta jonkun tutun kanssa. Sisämajoitusta jaettaessa etusija on niillä, jotka majoittuvat pidempään. Koska kaikkiin majoitustiloihin ei voi viedä koiria, niin ilmoita lisätiedoissa, jos sinun ei tarvitse tuoda koiraa majoitustiloihin, kiitos! Jos viimevuotinen majoitustila oli hyvä, niin mainitse asiasta. Ota huomioon, että majoittumaan pääsee tulopäivänä klo 16 ja huone on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä. 

Ruokailu. Ruokailut alkavat tulopäivää seuraavasta aamiaisesta (eli tulopäivälle ei ruokailuja) ja päättyvät lähtöpäivänä lounaaseen. Mainitse lisätiedoissa, jos haluat jonkun muun järjestelyn ja muuta maksettavaa summaa omatoimisesti toivomustasi vastaavaksi. Muista mainita myös mahdollinen erikoisruokavalio (vähälaktoosista ei tarvitse erikseen mainita).

Maksaminen. Maksuohjeet eli yhteissumman, tilinumeron sekä viitenumeron saat, kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot ja klikkaat alhaalla painiketta "Jatka". Samat tiedot tulevat kuittaisviestissä sähköpostiisi. Suorita maksu kuitenkin vasta ilmoittautumisajan päätyttyä, kun on varmistunut, että olet saanut haluamasi majoituksen, eikä itsellesi ole tullut estettä leirille tuloon - näin vältymme rahojen palauttelulta. Maksu pitää olla maksettuna viimeistään 15.6.2014. Kuitti maksusta lähetetään, määräpäivään mennessä, osoitteeseen leiri2014(ät)snj.fi

Leirille tulon peruuntuminen. Ilmoita heti, jos leirille tulosi peruuntuu ilmoittautumisen jälkeen. Maksetut leirimaksut palautetaan lähtökohtaiseti vain lääkärin- tai eläinlääkärintodistusta vastaan. 

Koulutukset. Kaikkiin koulutuksiin on ilmoittauduttava etukäteen, jotta ryhmäjaot ja laadukas koulutus saadaan järjestettyä. Koulutuksiin ilmoittaudutaan myös sähköisesti. Täytä lomake huolellisesti ja merkitse vielä itsellesikin mihin olet ilmoittautunut. Koulutusilmoittautumisesta ei tule erillistä yhteenvetoa/ kuittausta. Koulutusryhmät julkaistaan tällä sivustolla viimeistään kesäkuussa ja niitä päivitetään parin viikon välein. Näistä listoista voit tarkistaa omat koulutustietosi.

 

Kysymyksiä ilmoittautumisesta voi esittää SNJ:n keskustelupalstalla.

Ilmoittautumislomake (ilmoittautumisaika on päättynyt)

Koulutuksiin ilmoittautuminen (ilmoittautumisaika on päättynyt)