Leirin sivut ovat päivityksen alla ja avautuvat virallisemmin helmi-maaliskuussa.

 

Aika: La 4.7. - pe 10.7.2015 (koulutusta ma-pe 6.7.-10.7.2015)
Paikka: Partaharju, Pieksämäki
Osoite: Partaharjuntie 361, 76280 PARTAHARJU

 

Kesäleiri on Suomen Noutajakoirajärjestön vuosittain järjestettävä harrastus- ja harjoittelutapahtuma noutajaihmisille. Leiri alkaa sunnuntain wt-kokeella ja koulutusta tarjotaan maanantaista perjantaihin, lajeina NOME, MEJÄ, NÄY, TOKO, VEPE, AGI ja PK. Leirin yhteydessä järjestetään yhteensä viisi koetta NOWT, NOU,  MEJÄ, TOKO ja BH. 

Kesäleirille ovat tervetulleita kaikki noutajaharrastajat koulutustasoon katsomatta. Leirillä tutustut muihin harrastajiin ja saat vinkkejä omaan harjoitteluusi ja harrastamiseesi. Leirille voi tulla koko perheen voimin viettämään kesälomaa tai vaikka osallistua vain päiväksi tai pariksi koulutuksiin. Leiri on järjestyksessään 31. Viime vuoden juhlaleirillä vieraili noin 300 henkeä. Koulutuksiin osallistui 220 koirakkoa.

Ilmoittautuminen leirille ja koulutuksiin tapahtuu sähköisesti huhti- ja toukokuun aikana. Maksu maksetaan kesäkuun alkuun mennessä. Ilmoittautumisohjeet ja sähköiset lomakkeet julkaistaan ilmoittautuminen-välilehdellä. Ilmoittautumisajan päätyttyä voi kysellä hajapaikkoja.

Kysymyksiä leiristä voi esittää SNJ:n keskustelupalstalla.
Henkilökohtaisempia kysymyksiä voi esittää leiri2014(ät)snj.fi

Seuraa sivujen päivityksiä ja käy myös fiilistelemässä Facebookissa.

HUOM! LURPPA ON ENNAKKOTIEDOISTA POIKETEN PAJAN TOISELLA PUOLELLA, KOSKA KAIVAUKSIEN VUOKSI KULKU ON HANKALAA PAJAN TAAKSE!!