SNJ:n jäsenetu Treenivinkkipankki käytettävissäsi!

16.1.2023

Suomen Noutajakoirajärjestön verkkosivu-uudistuksen myötä SNJ:n jäsenten Treenivinkkipankin käyttö helpottuu. Treenivinkkipankki on SNJ:n jäsenetu, jonne SNJ:n NOME-toimikunta on koonnut noutajien rodunomaisiin lajeihin liittyviä treenivinkkejä.

Treenivinkkipankista löytyy mm. vinkkejä perusasioiden harjoitteluun, kuten palauttaminen ja luovuttaminen, muistiharjoitus sekä lähihaun alkeita. Lisäksi pankkiin on koottu erilaisia, tiettyyn aiheeseen liittyviä, harjoituksia kuten maamarkkeeraus, vesimarkkeeraus, sokkolinjan alkeita, linjaharjoittelu maalla ja vedessä sekä lähetyksen suuntaamistreeni. Treenivinkkejä on pyritty kokoamaan eritasoisille koirakoille. Lisäksi vinkkipankissa on joukko erilaisia ns. mix-harjoituksia, joissa on yhdistelty eri osa-alueita kuten linja+lähihaku+suunnat.

Treenivinkkipankki on kaikkien SNJ:n jäsenten käytettävissä, ja Treenivinkkipankin käyttö vaatii sisäänkirjautumisen. Lue lisää Treenivinkkipankista:

Toivottavasti mahdollisimman moni ottaa Treenivinkkipankin aktiiviseen käyttöön sekä myös antaa lisävinkkejä treenaamiseen, joista voisi olla hyötyä myös muille. Vinkkejä voi lähettää osoitteella treenivinkit(at)snj.fi.

 

Lisää Treenivinkkipankista:

https://www.snj.fi/snj/treenivinkkipankki/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠