Olemme mukana Koiramessuilla 7.-8.12.2019 Helsingin Messukeskuksessa

5.11.2019


SNJ on jälleen mukana Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä Koiramessuilla 7.-8.12.2019. Meidät löytää 6-hallin näyttelyalueella olevalta Rotutorilta omalta osastoltamme. Osastomme teema on tänä vuonna Noutaja - monipuolinen harrastuskoira, jonka lisäksi osastollamme voi tutustua nelijalkaisiin ”osastotyöntekijöihimme”.

Olemme kertomassa noutajaroduista, niiden kanssa harrastamisesta sekä yhdistyksestämme Rotutorin Hau Life -lavalla omilla puheenvuoroilla la 7.12. klo 16.15 ja su 8.12. klo 12.30.

 

Voit käydä tutustumassa noutajarotuihin myös koiranäyttelyiden puolella, jossa näet kaiken ikäisiä noutajia. Koiranäyttelyiden aikataulut julkaistaan noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Lue lisää messuosallistumisestamme täältä.

Nähdään joulukuussa Koiramessuilla!

 


 

Koiramessut on Suomen Kennelliiton järjestämä Suomen suurin koiratapahtuma, joka tarjoaa viikonlopun aikana paljon nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Tapahtuma koostuu koiranäyttelyistä, messualueesta, erilaisista ohjelmanumeroista ja -näytöksistä sekä rotutorin esittelyistä. Viikonlopun aikana Messukeskuksessa nähdään tuhansia koiraa ja yli 300 koirarotua, jotka osallistuvat messujen yhteydessä järjestettäviin koiranäyttelyihin. Myös pennut kilpailevat omissa näyttelyissään.