SNJ:n aluekoulutusohjelman NOU/NOME-koulutusohjaajakurssi 6.-8.10.2023

  • pe-su 6.8.10.2023
  • Korpilahti, Surkeejärven matkailutila

Suomen Noutajakoirajärjestön aluekoulutusohjelma järjestää kaikille SNJ:n jäsenyhdistyksille yhteisen NOU/NOME-koulutusohjaajakurssin 6.-8.10.2023 Korpilahdella, Surkeejärven matkailutilalla. Kurssi on tarkoitettu yhteisenä kurssina kaikille niille SNJ:n jäsenyhdistyksille, jotka ovat koulutusajankohtia jo tiedustelleet tai kenelle NOU/NOME-koulutusohjaajakurssia ei ole vielä pidetty.  

Kurssilta valmistuu NOU/NOME-koulutusohjaajaksi omaan jäsenyhdistykseen. Kurssi antaa avaimia ja vinkkejä siitä, millaisia NOU/NOME-kursseja jäsenyhdistyksessä voidaan pitää ja miten kursseja voidaan toteuttaa. NOU/NOME-koulutusohjaajakurssilla opetellaan lisäksi erilaisia NOU/NOME-tehtäviä ja -harjoituksia maastossa ja teoriassa.

Kouluttajina kurssilla toimivat SNJ:n aluekouluttajat Saija Paasila ja Kirsi Ovaskainen.

 

Osallistumisen kriteerit:

NOU/NOME-koulutusohjaajakurssin osallistujilta toivomme jo jonkinlaista kokemusta noutajien taipumuskokeesta ja/tai NOME-kokeista. Myös kokeneet konkarit ovat lämpimästi tervetulleita mukaan oppimaan sekä kannustamaan ja neuvomaan uudempia harrastajia.

 

Kurssin aikataulu:

Kurssi alkaa perjantai-iltana 6.10.2023 myöhemmin ilmoitettavana kellonaikana ja päättyy sunnuntaina 8.10.2023 noin klo 15.00 mennessä. Virallinen NOU/NOME-koulutusohjaajatodistuksen saaminen edellyttää paikalla oloa koko viikonlopun ajan.

 

Kurssin kustannukset:

SNJ tarjoaa kurssilaisille viikonlopun majoituksen sekä ruokailuina aamupalan ja lounaan (la-su). Iltapalat toteutamme nyyttärimeiningillä (pe-la). Matkustuskustannuksista kurssilaiset/jäsenyhdistykset vastaavat itse.

 

Ilmoittautuminen:

Kurssille ilmoittaudutaan 30.6.2023 mennessä sähköpostitse aluekoulutus@snj.fi . Jäsenyhdistyksen vastuuhenkilö kokoaa oman yhdistyksensä osallistujat ja ilmoittaa kaikki osallistujat kerralla samalla sähköpostilla.

 

Lisätiedot ja tiedustelut:

SNJ:n aluekoulutusohjelma, Kirsi Ovaskainen, p. 040 5180207