Haemme uutta jäsensihteeriä 1.1.2022 alkaen - olisitko se sinä?

24.11.2021

SNJ:n jäsensihteeri on uusien jäsenten ensimmäinen kontakti yhdistykseen - hän on SNJ:n käyntikortti. Jäsensihteeri vastaa pentuejäsenten hallinnoinnista viikoittaisina tehtävinä, raportoi hallitukselle jäsenmäärän kehityksestä sekä suunnittelee ja toteuttaa yhdessä hallituksen kanssa erilaisia jäsenkampanjoita.

Etsimme alkavalle toimikaudelle 2022 uutta jäsensihteeriä monivuotisen jäsensihteerimme jättäessä tehtävänsä. Uusi jäsensihteerimme on reipas ja iloinen asiakaspalvelija, joka toimii jäsentemme apuna erilaisissa jäsenyyteen liittyvissä kysymyksissä ja tiedusteluissa. Olet proaktiivinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka edistää omalla toiminnallaan yhdistyksemme kehittymistä. Jäsensihteerimme tulee olla näppärä tietokoneen käyttäjä, sillä jäsenrekisteriohjelmamme on selainpohjainen.

 

Mitä saat:

  • mahdollisuuden vaikuttaa omaan toimenkuvaan, sen kehittämiseen sekä yhdistyksen tulevaisuuteen
  • paikan SNJ:n toimihenkilönä, jolloin pääset osallistumaan kaikkeen SNJ:n toimintaan
  • uusia ystäviä ja yhteistyökumppaneita
  • kokemusta ison yhdistyksen toiminnasta, jota voit käyttää referenssinä myös omassa CV:ssä

Oletko sinä uusi käyntikorttimme?

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja esittely itsestäsi viimeistään 20.12.2021 SNJ:n puheenjohtajalle Sanna Sierilälle osoitteella puheenjohtaja(ät)snj.fi. Voit kysyä lisätietoja tehtävästä nykyiseltä jäsensihteeriltämme Minna Tähtivirralta puhelimitse 040 900 5459 tai jasenet(at)snj.fi .


 

SNJ:n toiminta pyörii vapaaehtoisvoimin, ja mukana ideoimassa ja kehittämässä modernin yhdistyksen toimintaa on laaja joukko noutajaharrastajia. Haluaisitko sinä olla yksi meistä?