Katseet kohti kesäleiriä 2022

14.4.2021

(c) Tanja Ukkonen
(c) Tanja Ukkonen

Suomen Noutajakoirajärjestön hallitus on päättänyt perua SNJ:n kesäleirin tulevalta heinäkuulta leiritoimikunnan ehdotuksesta.

SNJ:n perinteinen kesäleiri houkuttelee vuosittain noin 250 noutajaihmistä koirineen leirille. ”Kesän kokoontumisrajoitusten ja tautitilanteen kehittyminen ovat edelleen hyvin epävarmoja, emmekä vielä tiedä, milloin isoja yli 200 hengen tilaisuuksia olisi mahdollisuus järjestää”, toteaa SNJ:n hallituksen puheenjohtaja Sanna Sierilä. ”Olisi epäreilua niin leiritoimikuntaa kuin leiriosallistujiakin kohtaan edistää leirisuunnitelmia, joiden toteutumisesta meillä ei ole mitään varmuutta”, Sierilä jatkaa.

Kesäleirin jättämä tyhjiö tullaan täyttämään kesän aikana leiritunnelman ylläpitämiseksi menneiden leirien muisteluilla sekä virtuaalisella toto-juoksulla. ”Olen harmissani, että kesäleiri jouduttiin perumaan jo toista vuotta putkeen, mutta jatkamme turvallisin mielin kesäleirin 2022 järjestelyjä”, kuvaa SNJ:n leiripäällikkö Veera Lempiäinen. Tapahtumapaikka on jo ensi vuodeksi varattu ja kesän 2022 suunnittelu on aloitettu. ”Kesäleiristä 2022 taitaa tulla kaikkien aikojen kesäleiri, sillä onhan tuota leiriä suunniteltu pian yli kahden vuoden ajan”, summaa Lempiäinen pilke silmäkulmassa.

 

Lisätiedot:

Veera Lempiäinen, SNJ:n leiripäällikkö, leiri(at)snj.fi

Sanna Sierilä, SNJ:n puheenjohtaja, puheenjohtaja(at)snj.fi