Etsimme Nuusku-lehteen toimittajaa

6.6.2020

Nuusku on Suomen Noutajakoirajärjestön jäsenlehti, joka kolahtaa neljä kertaa vuodessa jäsentemme postilaatikkoon. Nuusku tarjoaa jäsenilleen syvällisen sukelluksen noutajamaailmaan ollen samalla näkyvin jäsenetumme. Nuuskun tavoitteena on olla sisällöltään laadukas harrastuslehti, joka tarjoaa lisäarvoa jäsenillemme säännöllisen julkaisun muodossa. Nuuskua tehdään vapaaehtoisvoimin, toimikuntien ja jäsenistön avustuksella.

Etsimme lehden toimitukseen toimitusavustajaa vastaavan toimittajamme työpariksi. Uusi toimitusavustajamme hallitsee ennen kaikkea suomen kielen ja kieliopin kiemurat. Hän on ajanhermolla oleva tiedon etsijä, jolla riittää innokkuutta myös juttujen kirjoittamiseen ja kokoamiseen. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka edistää omalla toiminnallaan laadukkaan jäsenlehden kehittymistä.

Mitä saat:

  • mahdollisuuden vaikuttaa lehden sisältöön ja rakenteeseen sekä julkaisumme kehittämiseen
  • hallituksen ja nykyisen toimituksen täyden tuen ja avun
  • paikan SNJ:n toimihenkilönä, jolloin pääset osallistumaan kaikkeen SNJ:n toimintaan
  • uusia ystäviä ja yhteistyökumppaneita
  • kokemusta lehden tekemisestä, voi käyttää referenssinä myös omassa CV:ssä.

Kiinnostuitko lehden teosta ja syvällisemmästä sukelluksesta noutajamaailmaan? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja esittely itsestäsi osoitteeseen nuusku@snj.fi 30.6. mennessä


SNJ:n toiminta pyörii vapaaehtoisvoimin, ja mukana ideoimassa ja kehittämässä modernin yhdistyksen toimintaa on laaja joukko noutajaharrastajia. Haluaisitko sinä olla yksi meistä?