SNJ:n MEJÄ-koulutusta Kemiönsaarellla 17.-19.7.2020

1.6.2020

SNJ:n MEJÄ-toimikunnan järjestämä kurssi on tarkoitettu koirakoille, joilla on jo kokemusta VOI-luokasta, mielellään ainakin yksi VOI-luokan koesuoritus tehtynä. Kurssilla pyritään kehittämään jälkikoiran ja ohjaajan osaamista harjoituksilla. Harjoituksia tehdään erilaisilla lyhyehköillä jäljillä, eri tyyppisillä alustoilla ja erilaisissa häiriötilanteissa.

Tarkoituksena on kehittää ohjaajan taitoa lukea koiraansa - mitä tapahtui ja miksi tapahtui. Harjoitukset tehdään pienryhmissä (2-3 koiraa) ja harjoitukset puretaan yhdessä, jolloin kuullaan myös muiden kokemuksia.

Kurssi on aiemmin järjestetty SNJ:n kesäleirillä, nyt kurssi järjestetään ensimmäistä kertaa viikonlopun kestävänä. Paikkoja kurssilla on rajoitetusti.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Kerro ilmoittautuessasi lyhyesti itsestäsi sekä koirastasi ja mitä olette harrastaneet ennen tätä kurssia. Kerro myös mahdollisista ruoka-aineallergioistasi, niin tiedämme varautua ennalta.

Ilmoittaudu kurssille VIIMEISTÄÄN 21.6.2020. Lisätiedot ja ilmoittautuminen kurssille meja@snj.fi

Kurssilaisten olisi hyvä saapua paikalle jo perjantaina klo 17.00 mennessä ja sunnuntaina pyrimme lopettelemaan viimeistään klo 15.00.

 

HINTA

Koulutuksen hinta 80,00 €, joka sisältää koulutuksen sekä ruoat kurssin ajalle:

  • Perjantaina 17.7. iltapala
  • Lauantaina 18.7. aamiainen, välipala, päivällinen ja iltapala
  • Sunnuntaina 19.7. aamiainen ja lounas

Koulutuksiin valituilla on mahdollisuus varata soluasuntotyyppinen majoitus hostel Brusabystä omakustantaiseen hintaan. Paikalla on myös tilaa asuntovaunuille ja teltoille.

Majoitus varataan samalla, kun ilmoittaudutaan kurssille SNJ:n kautta. Virustilanteesta johtuen saatavilla on ainoastaan yhdenhengen koirallisia huoneita.

  • 1 hh hinta on 35,00 €/vrk
  • Lakanat 10€/hlö
  • Asuntovaunu on 10,00 €/vrk sähköpaikalla