NOME-leiri järjestetään 12.-14.4.2019 Keuruulla - ilmoittaudu mukaan 3.3. mennessä!

22.1.2019

Ensimmäinen jäsenyhdistysten, SNJ:n NOME-toimikunnan ja aluekouluttajien yhteinen viikonloppu järjestetään Keuruulla tulevalla kesäleiripaikalla huhtikuussa pe-su 12.-14.4. Ohjelmassa on mm. taipumuskoekurssirungon rakentaminen ja käytännön harjoittelua.

Taipumuskoekurssin suunnittelua meille alustaa taipumuskoetuomari Mika Toskala. Lisäksi viikonlopun ohjelmassa on Esa Valkosen luento: ”Kuinka koulutan huippukoiran”. Aikaa on varattu myös yhteiseen ajanviettoon ja spontaaniin tekemiseen.

 

Kenelle?
Leiri on tarkoitettu ensisijaisesti jäsenyhdistysten edustajille (etusija 2-3 hlö/yhdistys), mutta mikäli paikkoja jää, niin otamme mukaan jäsenyhdistyksiltä useamman edustajan sekä muita viikonlopun ohjelmasta kiinnostuneita lajin harrastajia.


Missä?
Leiripaikkana on Keuruun vanha varuskunta, Keuruulla. Samassa paikassa järjestetään ensimmäistä kertaa tänä kesänä SNJ:n kesäleiri eli pääsemme testaamaan paikan jo etukäteen.

Mitä maksaa?

Yhdistykset maksavat osallistujiensa majoituksen ja ruuat (pakettihinta pe-su) ja SNJ tarjoaa viikonlopun ohjelman. Viikonlopun hinta on:

  • jäsenyhdistysten edustajille
    • 110€/hlö sisämajoituksessa
    • 80€/hlö asuntovaunussa/-autossa yöpyvälle
  • itse maksaville eli ei-jäsenyhdistysten edustajille
    • 150€/hlö sisämajoituksessa
    • 120€/hlö asuntovaunussa/-autossa yöpyvälle

Hinta sisältää majoituksen kahden tai useamman henkilön huoneissa. Huoneet ovat suuria, eli ilmoittakaa, jos haluatte useamman henkilön samaan huoneeseen. Tilaa on reilusti myös koirille, niiden boxeille jne…

Vaunuilijoille ja autoilijoille hintaan sisältyy sähköpaikka ns. valosähköllä.

Hintaan sisältyy lisäksi ruokailut: pe päivällinen, la aamupala, lounas & päivällinen ja su aamupala & lounas. Sekä luonnollisesti viikonlopun ohjelma.

 

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset ja tiedustelut Minna Aalto-Vainio, minna.aalto-vainio@snj.fi tai puhelimitse iltaisin numerosta 050 5031 386.

Jäsenyhdistysten sitovat ilmoittautumiset 3.3.2019 mennessä. Sen jälkeen loput paikat vapautetaan kaikille. Maksut 14.3. mennessä SNJ:n tilille FI80 1083 3000 2157 41, viite 5034. Lähetä maksusta kuittikopio Minnalle sähköpostilla. Huom! henkilömäärä on sitova.

 

Tarvittavat tiedot: jäsenyhdistyksen nimi, osallistujan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä tieto mukaan tulevien koirien määrästä ja mahdollinen toive huonekaverista (tietoja voi täydentää ilmoittautumisajan jälkeenkin).

Osallistujille lähetetään leirikirje viimeistään viikkoa ennen leiriä sähköpostilla. Paikalle saavutaan jo perjantaina illalla ja leiri päättyy sunnuntaina päivällä.

 

Tervetuloa mukaan!


Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Minna Aalto-Vainio
minna.aalto-vainio@snj.fi
Tel. 050 5031 386 (iltaisin)