Kiertopalkintojen hakusäännöt 2019

Vuoden 2019 kilpailusuorituksiin perustuvista kiertopalkinnoista jaetaan ainoastaan Paatsan Malja. KIertopalkintohaku aukeaa marraskuussa 2019 ja päättyy 31.12.2019.

 1. Palkinto luovutetaan vuosittain järjestön vuosikokouksessa.
 2. Palkinnosta kilpailevat suomalaisen omistuksessa olevat, Suomessa asuvat noutajat. Koiran omistajan, tai ainakin yhden heistä, tulee olla Suomen Noutajakoirajärjestö ry:n jäsen kilpailukautena.
 3. Palkinto jaetaan edellisen vuoden tulosten perustella. Vuosittainen kilpailukausi on kalenterivuosi.
 4. Palkintoon vaikuttavat tulokset on mainittu erikseen palkinnon kohdalla. Palkintoon oikeuttavat tulokset on saatava Suomessa järjestetyistä virallisista kokeista tai näyttelyistä.
 5. Palkintohakemukset toimitetaan SNJ:n hallitukselle kilpailukauden jälkeen Nuuskussa ilmoitettavien ohjeiden mukaisesti. Voit käyttää valmista, näillä sivuilla hakuaikana julkaistavaa kaavaketta tai tehdä oman, kunhan hakemuksessa ilmenevät:
  • koiran rotu, sukupuoli, nimi ja rekisterinumero
  • kasvattaja, omistajan nimi ja yhteystiedot
  • tarvittavat koe- ja näyttelytulokset
  • hakemuksen liitteenä tulee olla hyvin luettavat jäljennökset arvosteluista
 6. Ilmoittamattomia tuloksia ei huomioida.
 7. Mahdolliset epäselvyydet ratkaisee SNJ:n hallitus.
 8. Voittaneen koiran omistaja saa vuodeksi haltuunsa kiertopalkinnon sekä veloitukseton osallistuminen seuraavan vuoden SNJ:n päänäyttelyyn sekä yhteen SNJ:n järjestämään kokeeseen. (Päätetty hallituksen kokouksessa 6.6.2019) 
 9. Voittaneen koiran omistaja on ve lvollinen kaiverruttamaan kiertopalkintoon vuosiluvun, koiran nimen sekä oman nimensä. Voittajan tulee toimittaa palkinto SNJ:lle hyvissä ajoin ennen seuraavaa vuosikokousta.

 

PAATSAN MALJA

 1. Tuloksia laskettaessa huomioidaan viisi parasta suoritusta näyttelystä ja viisi parasta joko metsästys- tai jäljestämiskokeista.
 2. Näyttelytulokset on saavutettava kansainvälisissä tai kaikkien rotujen näyttelyissä tai NORD-näyttelyissä tai SNJ r.y:n päänäyttelyssä.
 3. Pisteet lasketaan oheisen taulukon perusteella.
 4. Palkinnon saajalla on oltava vähintään 18 pistettä näyttelyistä ja 18 pistettä metsästys- tai jäljestämiskokeista.
 5. Anomukseen on liitettävä kaikki kuluneen vuoden aikana saavutetut tulokset metsästyskokeista, jäljestämiskokeista ja näyttelyistä.
NomeMejäNäyttely
TULOSPISTEETTULOSPISTEETSIJOITUSPISTEET
ALO-19AVO-19ROP18
ALO-26AVO-26VSP16
ALO-33AVO-33  
AVO-118VOI-118  
AVO-215VOI-215  
AVO-312VOI-312  
VOI-127    
VOI-224    
VOI-321