Majoitus & ruokailu

MAJOITUS & RUOKAILU

MAJOITTUMINEN LEIRIPAIKASSA

Leirillä majoitutaan Keuruun entisen varuskunnan tupiin. Voit tulla leirille myös omalla matkailuvaunulla tai –autolla. Alueelle on mahdollista majoittua myös teltan kanssa. Kaikkiin sisämajoituksiin saa ottaa koiran mukaan.

Varuskunnan lakkauttamisen jälkeen tilat tyhjennettiin täysin. Tilat toimivat maahanmuttokeskuksena varuskunnan lakkauttamisen jälkeen. Majoitus tapahtuu varusmiehille tarkoituissa tuvissa, eli suuri osa huoneista on tilavia. Käytössä on myös muutama pieni toimistohuone. Huoneissa voikin olla ylimääräisiä sänkyjä, mutta sinne mahtuu silti koirien häkit tms. Huoneissa on runkopatjasängyt ja pienet pöydät, mutta muuten varustelu on melko karu. Sängyissä on petauspatja, peitto ja tyyny. Omat lakanat pitää ottaa mukaan. Huoneissa ei ole omia wc:itä tai suihkuja, vaan osastoissa on yhteiskäyttöiset wc:t ja suihkut. 

Varsinaisissa majoitustiloissa ei ole kylmäsäilytystiloja. Huoneissa on paljon pistorasioita, eli omia verkkovirralla toimivia kylmälaukkuja tai vastaavia voi tuoda mukana. Sotkun yhteydessä on suuri kylmiö, johon voi omalla vastuulla viedä ruokatarvikkeita säilöön. 

Ruokalatilan takana erillisessä rakennuksessa Kuntotalossa on saunat. Siellä on myös wc:t sekä suihkutilat asuntovaunulla tai -autolla tuleville. 

MUITA MAJOITUSPAIKKOJA

Entisen varsukunnan läheisyydessä on pieni Hotelli Viikinhovi (www.viikinhovi.fi). Sieltä voi erikseen tiedustella yöpymismahdollisuutta. 

Toinen lähellä oleva majoituspaikka on Hotelli Keurusselkä (www.hotellikeurusselkä.fi). Sinne on matkaa noin 6 kilometriä varuskunta-alueelta. Hotellilla on hyvin rajallisesti lemmikkihuoneita, mutta hotellista voi suoraan tiedustella yöpymismahdollisuutta. Hotelli on melko täynnä leiriviikolla varsinkin alkuviikosta.

 

RUOKAILUT

Leiri-ilmoittautumisen yhteydessä varattavat ruokailut ovat: aamiainen, lounas ja päivällinen.

Ruokailut ovat entisessä varuskunnan ruokalassa ja entinen sotku eli sotilaskoti toimii oleskelutilana. Siellä voi lämmittää omia eväitä. Tilassa on myös suuri kylmiö, johon leiriläiset voivat tuoda omia ruokatarvikkeita säilytykseen omalla vastuullaan. 

Aamiainen on kello 7:00-9:00 

Lounas on kello 12:00-15:30

Päivällinen on kello 17:30-20:00

 

HUOM! Majoitus ja ruokailut varataan SNJ:n kautta leiri-ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumisaika leirille on 15.4.-26.5.2019.