MEJÄ - metsästyskoirien jäljestämiskoulutus

MEJÄ - metsästyskoirien jäljestämiskoulutus

Muutokset ovat mahdollisia koulutusten sisällön ja kouluttajien osalta.

 

MA-Ti MEJÄ Work Shop-kurssi, vastuullisena kouluttajana Ari Välimäki

Kurssi on tarkoitettu koirakoille, joilla on jo kokemusta VOI-luokasta. Kurssilla pyritään kehittämään jälkikoiran ja ohjaajan osaamista harjoituksilla. Toisto-harjoituksia tehdään erilaisilla lyhyehköillä jäljillä, eri alustoilla ja eri häiriötilanteissa. Tarkoituksena on kehittää ohjaajan taitoa lukea koiraansa - mitä tapahtui ja miksi tapahtui. Harjoitukset tehdään pienryhmissä ja harjoitukset puretaan yhdessä, jolloin kuullaan myös muiden kokemuksia.

Kurssi on ensimmäinen laatuaan ja paikkoja kurssilla on rajoitetusti. Kerro ilmoittautuessasi lyhyesti itsestäsi ja koirastasi mitä olette harrastaneet ennen tätä kurssia.

Lisätiedot kurssista: meja@snj.fi

 

TO-PE MEJÄ-alkeiskurssi, vastuullisena kouluttajana Mikko Ahti

Kurssi on tarkoitettu koirakoille, jotka ovat aloittamassa tai juuri aloittaneet MEJÄ-harrastuksen. Kurssilla opetetaan teoriassa MEJÄ-säännöstöä sekä jälkientekoa ja suunnistusta lyhyesti myös käytännössä. Tarkoituksena on antaa kurssilaiselle valmiudet osallistua MEJÄ-kokeen jälkientekoon kokeneemman parin kanssa sekä osallistua omalla koiralla itsenäisen harjoittelun jälkeen MEJÄ-kokeen AVO-luokkaan. Käytännön harjoitteet tehdään pienemmissä ryhmissä, joissa on mukana kokenut kouluttaja. Samalla tarjoutuu myös koiralle mahdollisuus kokeilla jäljestämistä lyhyellä verijäljellä.

Kurssilaisilla olisi hyvä olla mukana kurssille tullessaan muistiinpanovälineet, kompassi ja koiralle jäljestysvarusteet sekä ohjaajalla tietysti maastoon sopivat varusteet.

Lisätiedot kurssista: meja@snj.fi

(c) Reeta Raatikainen