Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

 

Leirille ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumislomakkeella varataan niin majoitus, ruokailut kuin osallistuminen koulutuksiinkin.

HUOM! Kouluttajat ja tuomarit: Ilmoittautumislomakkeen kautta vain sellaisten päivien ilmoittautumiset, kun ette ole leirillä kouluttajana tai tuomarina. Laji- ja koevastaavat keräävät kouluttajien ja tuomareiden tiedot.

Koulutusmaksuista:

Valitse leiriläisen koulutusmaksu mikäli yövyt leirillä ja päiväkävijän koulutusmaksu, mikäli yövyt muualla.

 

Ilmoittautumisaika leirille on 15.4.-26.5.2019.

Ilmoittautumista koskevat tiedustelut voi lähettää sähköpostitse leiri2019(at)snj.fi .

Leirimaksu muodostuu valitusta majoitustavasta ja yöpymisten määrästä, ennakkoon varatuista ruokailuista sekä koulutusmaksuista ja oheistuotetilauksista. Leirimaksut laskutetaan ennakkoon. Leiriä koskevat laskut lähetetään sitä mukaan, kun ilmoittautuminen saadaan käsiteltyä. Niihin tulee eräpäivä kahden viikon päähän laskun päivämäärästä. Leirimaksu on maksettava viimeistään 17.6.2019.

Huomioithan, että paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja sisämajoitustilaa on rajoitetusti.

Leiri-ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksen sattuessa ilmoittautumismaksu palautetaan vain lääkärin tai eläinlääkärin todistusta vastaan. Järjestäjällä on oikeus veloittaa peruutuksista 5,00 euron käsittelymaksu.

Juoksuinen narttu saa osallistua koulutuksiin (pois lukien VEPE). Koiran tulee olla rokotettu Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti.

LEIRIPAITA

 

Leiripaidan kuvassa tänä vuonna komeilee kultainennoutaja.. T-paita tulee olemaan musta. 

Kuvan suunnittelun on toteuttanunt Nina Norring.