Kesäleiri 2018

Aika: 2.-6.7.2018 (ma-pe)
Paikka: Eräkeskus Metsäkouluntie, Tammela
Osoite: Metsäkouluntie 60, 31350 Liesjärvi (Tammela)

 

Katso tästä lähestysmiskartta

Lämpimästi tervetuloa mukaan SNJ:n kesäleirille 2018!

 

SNJ järjestää kesäleirin heinäkuun alussa Eräkeskus Metsäkouluntiellä, Tammelassa. Leiri on tarkoitettu kaikille noutajaharrastajille vasta-alkajasta tavalliseen metsästäjään ja kokeneeseen kokeissa kävijään.

Mitä?
Viikon aikana on tarkoitus osallistua erilaisiin koulutuksiin oman koiran kanssa, oman kiinnostuksen mukaan. Iltaisin vietetään mukavia hetkiä saman henkisessä porukassa erilaisten leirikisojen ja muun ohjelman merkeissä. Leiri sopii kaiken ikäisille ja tasoisille koirille. Myös nuorille koiranohjaajille on oma ryhmänsä, joten koko perhe voi lähteä mukaan! Viime vuosina leirille on viikon aikana osallistunut noin 200 noutajaharrastajaa.

Koulutusta on tarjotaan useissa lajeissa: nome, mejä, vepe, toko ja pk, joiden lisäksi koulutusta tarjotaan pennuille noin 4-9 kk sekä nuorille koiranohjaajille.

Miksi?
Ei ole parempaa tapaa viettää kesää kuin SNJ:n kesäleirillä!

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen leirille ja koulutuksiin tapahtuu sähköisesti huhti- ja toukokuun aikana. Ilmoittautumisohjeet ja sähköisen lomakeen löydät ilmoittautuminen-välilehdellä. Ilmoittautumiaika on 16.4.-31.5.2018.

 

Kysymyksiä leiristä voi esittää Facebookin tapahtumassa "SNJ kesäleiri 2018".
Henkilökohtaisempia kysymyksiä voi lähettää sähköpostitse leiri2018(at)snj.fi

Kesäleirin verkkosivut päivitty pitkin kevättä. Päivityksistä kerromme myös Facebook-tapahtumassa. Liity mukaan kesäleirin tykkääjiin!