SporttiRakin edut jäsenille


Suomen Noutajakoirajärjestö ja SporttiRakki tarjoavat kaikille SNJ:n jäsenille mahdollisuuden lunastaa SporttiRakin PRO-jäsenyys alennettuun hintaan!

SporttiRakki on koiraurheilun- ja harrastamisen valmennusyhteistö, joka on tavoittanut suuren määrän koiraharrastajia ympäri Suomen. Tavoitteena on yhdistää koko Suomen koiraurheiluväki saman palvelun alle ja helpottaa laadukkaan koira-aiheisen tiedon ääreen pääsemistä ja lisätä koiraharrastamisen positiivisuutta ja aktiivisuutta Suomessa. 

Katso SporttiRakin esite tästä: SporttiRakki pähkinänkuoressa
Tutustu SporttiRakin kotisivuihin tästä: https://sporttirakki.fi/

 

SporttiRakki tarjoaa harrastajille sekä paljon ilmaissisältöä että maksullista PRO-jäsensisältöä, jonka avulla voi pureutua entistä paremmin koiraharrastamisen ja koirankouluttamisen pariin Suomen huippuasiantuntijoiden johdolla.

Nyt SNJ:n jäsenten on rajoitetun ajan mahdollista lunastaa PRO-jäsenyys vähintään 10 prosentin alennettuun hintaan. Mitä enemmän kiinnostuneita, sitä suurempi alennusprosentti! Jos olet jo SporttiRakin PRO-jäsen, ei hätää: voit ostaa seuraavan jakson nyt ja lunastaa sen myöhemmin (kuitenkin viimeistään vuoden kuluessa), kun nykyinen jaksosi päättyy.

Katso esite SportiRakin PRO-jäsenyydestä tästä: SporttiRakin PRO-jäsenesite

 

SporttiRakin PRO-jäsenyyspakettien normaalihinnat ovat 3 kk 29,90 €, 6 kk 49,90 € ja 12 kk 79,90 €. Voit valita haluamasi pituisen jakson, ja saat siitä alennuksen, jonka suuruus riippuu kampanjan aikana sitoutuneiden SNJ:n jäsenten määrästä seuraavasti:

  • yli 20 sitoutunutta: -10 %
  • yli 40 sitoutunutta: -12.5 %
  • yli 100 sitoutunutta: -15 %
  • yli 500 sitoutunutta: -20 %

SporttiRakki-kampanja on tältä erää päättynyt.