Pentuejäsenilmoitus

Kasvattajat voivat ilmoittaa uusia pentuejäseniä alla olevalla lomakkeella.

Yhden pennun osalta ilmoitetaan vain yksi pentuejäsen. Jos myös muut pennun omistajat tai perheenjäsenet haluavat liittyä SNJ:hin, he voivat liittyä SNJ:n Liity jäseneksi -sivun kautta normaalisti. Pentuejäsen on sekä SNJ:n että kasvattajan ilmoittaman SNJ:n jäsenyhdistyksen jäsen sen kalenterivuoden, jonka aikana kasvattaja on ilmoittanut ja maksanut pentuejäsenen.

Huom! Pentuejäseneksi ei voi liittää henkilöä, joka on jo ennestään SNJ:n tai jonkin sen alueyhdistyksen jäsen.

Kasvattaja, älä unohda täyttää myös omia tietojasi!

Ilmoita pentuejäsenistä ainakin nimi, osoite ja postinumero ja -toimipaikka, kotikunta, sähköpostiosoite sekä mihin alueyhdistykseen haluaa liittyä. Erityisesti sähköpostin ilmoittaminen helpottaa jäsenhallintaa, koska mahdolliset tiedotteet ja laskut lähetetään jatkossa automaattisesti. Joillakin yhdistyksillä ainut viestintäkanava on sähköposti ja ilman sitä ei saa yhdistyksen laskuja tai viestejä perille.

Kotikuntatieto tarvitaan, koska joillakin SNJ:n alueyhdistyksillä säännöt määräävät sen, että jäseneksi ei hyväksytä kuin ko. yhdistyksen kennelpiirin alueella vakituisesti asuvat.

Mikäli uudet pentuejäsenet eivät saa StarttiNuuskua tai uusinta ilmestynyttä Nuusku-lehteä kuukauden sisällä siitä kun ilmoitukseesi on tullut vahvistus, ole hyvä ja ota yhteyttä jäsensihteeriin!

Loka-, Marras- tai Joulukuussa liittyvät lisätään pentuejäseniksi pääsääntöisesti seuraavan vuoden puolelle.

Maksa oikea summa SNJ:n tilille ja merkitse sen jälkeen maksupäivä lomakkeeseen. Liitä maksukuitti lomakkeeseen tai lähetä se sähköpostitse jasenet@snj.fi.

 

Pankkiyhteys pentuejäsenten jäsenmaksuihin: FI80 1083 3000 2157 41  viite 5005

Pentuejäsen 10 € kpl

*
*
*
*
*
*
*
*

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.


Suomen Noutajakoirajärjestö käsittelee henkilötietoja tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan täällä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.