Treenivinkkipankki

Suomen Noutajakoirajärjestön nome-toimikunta on koonnut noutajien rodunomaisiin lajeihin liittyviä treenivinkkejä Treenivinkkipankkiin.

Treenivinkkipankki on tarkoitettu kaikille SNJ:n jäsenille, ja sen saa käyttöönsä lähettämällä nimensä, sähköpostiosoitteensa sekä asuinpaikkakuntansa osoitteeseen treenivinkit(at)snj.fi. Treenivinkkipankista (Wordpress) tulee sähköpostiin viesti, kun oikeudet on annettu.

Toivomme, että pankista on sinulle hyötyä ja että saamme jatkossakin runsaasti lisää vinkkejä lisättäväksi pankkiin. Vinkkejä voi lähettää osoitteella treenivinkit(at)snj.fi.

Treenivinkkipankista löydät mm. vinkkejä perusasioiden harjoitteluun kuten palauttaminen ja luovuttaminen, muistiharjoitus, lähihaun alkeita. Lisäksi on koottu erilaisia tiettyyn aiheeseen liittyviä harjoituksia kuten maamarkkeeraus, vesimarkkeeraus, sokkolinjan alkeita, linjaharjoittelu maalla ja vedessä sekä lähetyksen suuntaamistreeni. Näitä on pyritty kokoamaan eritasoisille koirakoille. Lisäksi on ns. mix-harjoituksia, joissa on yhdistelty eri osa-alueita kuten linja+lähihaku+suunnat.

 

https://noutajientreenivinkit.wordpress.com/