Tilaa webinaaritallenne: Noutajan peruskoulutus 2022

Suomen Noutajakoirajärjestö on järjestänyt jäsenilleen kaksi Heli Siitarin webinaaria noutajien peruskoulutuksesta huhtikuussa 2022. Webinaarin tallenne on nyt kaikkien jäsenten saatavilla veloituksettomana jäsenetuna. Alla olevalla lomakkeella pääset tilaamaan tallenteen katseluoikeuden itsellesi.

Tallenne tilataan alla olevalla lomakkeella. Jäsenyyden tarkistuksen jälkeen saat tilausohjeet sähköpostiisi. Muista siis tarkistaa, että antamasi sähköpostiosoite on oikein. Jäsentarkistuksia tehdään 2 krt/vko.

Tilausaikaa jakettu 18.5. asti!

 

TALLENNE TILATTAVISSA 28.4.-18.5.2022!

TALLENNE ON KATSELTAVISSA 31.5.2022 ASTI!

 

Mukavia katseluhetkiä!

SNJ:n hallitus ja toimihenkilöt

 

(c) Sanna Sierilä

 


 

Heli Siitari - Noutajamaailman monipuolinen osaaja

 

Heli on metsästänyt noutajiensa kanssa aktiivisesti ja tuomaroinut noutajien kokeita niin Suomessa kuin ympäri Eurooppaa. Hän on noutajien taipumuskokeen, working testin ja A-kokeen ylituomari. Heli on pidetty kouluttaja, jonka käsissä asiat ovat aina järkevästi jäsenneltyinä.  Koulutuksen päämääränä on yksiselitteisesti: toimiva ja  monipuolinen metsästykoira. Helin Jake of Dukefield on hallitseva noutajien Suomen mestari noutajien kuninkuuslajissa eli A-kokeessa. 

Villilä Luonto Oy:n yrittäjänä toimiva Heli Siitari on koulutukseltaan filosofian tohtori ja dosentti ja tehnyt pitkän uran sekä tutkijana Jyväskylän yliopistossa että asiantuntijana luontoalalla. Hänellä on merkittävä kokemus järjestöjen toiminnasta ja sidosryhmäyhteistyöstä. Heli on tunnettu uudistajana ja yhteistyön rakentajana. Metsästäjäliiton toiminnanjohtajana hän luotsasi liitolle uuden strategian ja brändin. Luonnon- ja riistahoitosäätiön toiminnanjohtajana hänet muistetaan yhteistyökykyisenä asiantuntijajohtajana.

(c) Villilä Luonto Oy

(c) Villilä Luonto Oy