Suomen Noutajakoirajärjestön uusi sihteeri on Marja Lehtiö

5.4.2018

Marja Lehtiö
Marja Lehtiö

Suomen Noutajakoirajärjestön hallitus on valinnut yhdistyksen uudeksi sihteeriksi Marja Lehtiön.

 

Helsinkiläisellä Marjalla on kotijoukoissa ja harrastuskaverina 4,5-vuotias kiharakarvainen noutaja Meri. Siviilityö on eläinlääkeyrityksen Pohjoismaiden myyntilupatiimissä, jonne Marja päätyi vuonna 2011 kouluttauduttuaan vielä farmanomiksi.

Marja on aiemmin talkoillut aktiivisesti Uudenmaan Noutajakoirayhdistyksen ja Kiharakerhon eri tapahtumissa. Näiden pienempien yhdistysten käytännön toiminnan lisäksi hän halusi nyt nähdä myös isomman yhdistyksen kulisseihin.

- SNJ on hyvin hoidettu ja hyvämainen yhdistys, joka ajaa kaikkien noutajien ja kaikkien lajien asiaa, toteaa Marja.

Samaa sanoo myös sihteerin tehtävän hyvillä mielin jättävä Liisa Ewart.

- Voi helposti sanoa, että SNJ on tänä päivänä todella hyvin johdettu ja hallittu yhdistys, jonka kehittämisessä minulla on ollut kunnia olla mukana yli viiden vuoden ja kolmen puheenjohtajan aikana. 

Seuraavaksi Liisa haluaa touhuta muita juttuja nuoren koiransa kanssa, mutta on todella iloinen, että järjestö saa uuden hyvän sihteerin.

- Toivotan Marjalle onnea ja iloa tehtäviin ja muistutan kaikkia, että koska tämäkin homma on talkootyötä kaikkien noutajaharrastajien puolesta, kiitos ja kannustus kantaa pitkälle.

Liisa ja Marja ovat jo tavanneet ensimmäisen kerran, jolloin myös kaikki sihteerin tarvikkeet siirtyivät Marjan haltuun. Molemmat ovat läsnä seuraavassa hallituksen kokouksessa, ja sen jälkeen perehdytys jatkuu.

- Olen luonteeltani aika järjestelmällinen, ja olikin helpotus saada Liisalta selkeät sävelet ja järjestyksessä olleet mapit, kertoo Marja.

- Tärkein oli kuitenkin lupaus olla jatkossakin aloittelijan tukena - samaa toivon myös muilta. Parhaani lupaan tehdä!

SNJ kiittää Liisaa arvokkaasta työstä menneinä vuosina ja toivottaa Marjan tervetulleeksi tiimiin!