Noutajien working test (WT) -ylituomarikurssi 2018

22.8.2017

Tuomaritoimikunta aloittaa Working Test -ylituomarikurssin keväällä 2018. Kurssin vastuullisena vetäjänä toimii Pekka Uusimäki.

Kurssille otetaan rajoitettu määrä hakijoita.

Kurssille aikovan tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

  • ovat Kennelliiton ja rotujärjestön jäseniä
  • ovat toimineet aktiivisena noutajaharrastajina vähintään viisi (5) vuotta, johon on sisällyttävä tehtäviä rotujärjestön tai sen jäsenyhdistysten kouluttajana, kokeiden järjestelyissä ja toimitsijana
  • omaavat riittävän kokemuksen WT-kokeiden järjestelytehtävistä
  • ovat osallistuneet noutajien Working Testin VOI-luokkaan kouluttamallaan koiralla ja saavuttaneet vähintään VOI2-palkinnon
  • omaavat voimassa olevan metsästyskortin ja metsästysaseen hallussapitoluvan
  • ovat perehtyneet noutavien koirien käyttöön ja toimineet noutajan ohjaajana jahdeissa, joita tässä koemuodossa kuvataan (ajojahdit, walking-up)
  • harrastavat metsästystä noutajan kanssa
  • hakijoilla tulee olla rotujärjestön tai sen jäsenyhdistyksen kirjallinen suositus

Vapaamuotoiset hakemukset, joista ilmenee kyseisten vaatimusten täyttäminen, sekä tarkat tiedot WT-toimitsijatehtävistä (paikka, aika ja tehtävä), tulee lähettää 15.10.17 mennessä osoitteeseen pekka298@gmail.com tai Mailaskuja 24, 04410 Järvenpää.

 

 

 

 

 

Kurssista voi kysellä lisätietoja Pekka Uusimäeltä p. 0407615577 (iltaisin) tai sähköpostitse pekka298@gmail.com.

 

 

Esikarsintatilaisuuteen kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti lokakuun loppuun mennessä. Esikarsinta järjestetään marraskuun 11. päivänä Espoossa mock trial-koetta mukaellen.

 

 

 

 

 

HUOM!

 

 

Selvittäkää, milloin seudullanne järjestetään SKL - FKK:n yhden päivän peruskoulutus ylituomarikoulutukseen pyrkiville. Laittakaa kyseinen tieto mukaan hakemukseenne.

 

 

Tämä on suoritettava ennen varsinaisen WT -tuomarikoulutuksen aloittamista. Voitte suorittaa tämän esikarsinnan jälkeen, kun tiedätte, valitaanko teidät varsinaiseen koulutukseen.