SNJ:n kesäleirille tulossa huikea määrä koirakoita

12.6.2018

Suomen Noutajakoirajärjestön perinteinen kesäleiri järjestetään 2.-6.7.2018 Tammelan Eräkeskus Metsäkouluntiellä Liesjärven kansallispuiston läheisyydessä.

Tänä vuonna kesäleirille on ilmoittautunut reilu 200 koirakkoa, joten viikon aikana riittää vipinää ja häntien heilutusta!

 

Toivottavasti näemme kanssasi leirille!

SNJ:n leiritoimikunta


Kesäleiri on tarkoitettu kaikille noutajaharrastajille vasta-alkajasta tavalliseen metsästäjään ja kokeneeseen kokeissa kävijään. Viikon aikana leiriläiset osallistuvat erilaisiin koulutuksiin oman koiran kanssa, oman kiinnostuksen mukaan. Iltaisin vietetään mukavia hetkiä saman henkisessä porukassa erilaisten leirikisojen ja muun ohjelman merkeissä. Leiri sopii kaiken ikäisille ja tasoisille koirille. Myös nuorille koiranohjaajille on oma ryhmänsä, joten koko perhe voi lähteä mukaan! Viime vuosina leirille on viikon aikana osallistunut noin 200 noutajaharrastajaa.

Koulutusta on tarjotaan useissa lajeissa: nome, mejä, vepe, toko ja pk, joiden lisäksi koulutusta tarjotaan pennuille noin 4-9 kk sekä nuorille koiranohjaajille.